Stan
Bier Reviews

Brouwerij Lost – Stan : Review

Zondag 20-08-2023 Geproefd & geschreven door… Bor Nippelreus! Onlangs heb ik de BBQ weer eens aangestoken. Daarbij heb ik Stan uitgenodigd. Stan is bij de BBQ een beetje het stille type. Wie is dit eigenlijk? Brouwerij Lost heeft een tijdje terug een pakketje gestuurd naar Speciaalbierwereld.nl en daarom mocht ik deze NEIPA van reviewen.

De smaak van Stan met de foodpairing

Stan is een van de brouwers van Lost en tevens DDH NEIPA, gebrouwen om het 2-jarig bestaan van de brouwerij te vieren. Deze NEIPA is gebrouwen met Styrian Dragon, Wai-Iti en Citra hoppen en bevat 6,5% alcohol. 

Het resultaat is een zachte NEIPA. Hij is was grassig en fruitig. Ik proef met name wat citrusvruchten en een klein zoetje. Een fijn bier, dat goed combineerde met alles wat van de BBQ kwam. Van speklap tot gegrilde courgette en van broodje hamburger tot kipsaté. Een echte alleseter dit bier 😉

Deze review is geschreven in de samenwerking tussen Biercheque, Speciaalbierwereld.nl en een aantal van de partners van Biercheque! Wil je nog meer toffe reviews lezen? Klik dan hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...