Frontaal Around the World
Bier Nieuws

Frontaal – Around the World

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 09-04-2021 Een aantal weken geleden kwam het droevige nieuws tot mij dat mijn helden van Daft Punk ermee stoppen… Gelukkig heeft Frontaal een bier gebrouwen wat mij doet denken aan mijn helden! Met de naam Around the World moet dit wel het fantastisch bier zijn.

Around the World, NEIPA 7.0%

Deze New England IPA van Brouwerij Frontaal uit Breda bevat een mooi alcoholpercentage van 7.0%. Dit goede gemiddelde percentage is voor iedereen prima. Sommige zullen eindigen met dit bier, andere beginnen er juist weer mee… De aroma’s van de Around the World neigen naar hoppig, fruitig en een klein beetje romig. In de smaak vinden we deze tropische fruitsmaak terug met een mooie subtiel bitterheid van de hop. Wanneer je naar het bier kijkt is het mooi licht troebel en heeft het een mooie witte schuimkraag.

Bestel deze fijne NEIPA in de webshop van deze top brouwerij uit Breda! check ook meteen even hun Barrel Aged-Bieren (kleine tip, helemaal gratis 😉 )! Wil je naast deze topper nog een geweldig bier van Frontaal ontdekken? Lees dan snel hier verder.

Of het nu een ode is aan de helden van Daft Punk of gewoon een toevalligheid maakt mij niet veel uit. Wel vind ik het een tof bier omdat de er voor mij een herinnering aan zit.

Dus… One More Time, Cheers!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...