Brouwerij Eleven Loes en Kevin
Brouwerijen

Brouwerij Eleven, Utrecht, Utrecht, NL

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 05-01-2021 Brouwerij Eleven aan de Eendrachtlaan in Utrecht , staat voor passie, ambitie en overtuiging!

Het ontstaan van Brouwerij Eleven uit Utrecht

Brouwerij Eleven is bedacht door de twee gepassioneerde fijnproevers Loes en Kevin. Loes en Kevin zijn met de brouwerij goed op weg om hun dromen te verwezenlijken. Het getal 11 staat voor voor het bundelen van de krachten van twee individuen wat een eenheid is. Loes en Kevin willen samen samen nieuwe verhalen creƫren en nieuwe avonturen beleven. Tevens duiden de twee enen op de twee belangrijkste toevoegingen bij het water om bier te kunnen maken; mout en hop.

Passie voor het brouwen van mooi bier

Sinds 2018 hebben Loes en Kevin hun eigen brouwerij. De toekomst ziet er uitdagend uit, de plannen voor een proeflokaal worden al geschetst. Eleven staat voor passie en perfectie. Met passie de mooiste bieren brouwen en perfectioneren. Loes en Kevin brouwen het liefst IPA’s en NEIPA’s, dit omdat ze zelf fan zijn van die bierstijlen. Een zware stout met een mooie krachtige bittere afdronk brouwen ze ook graag. Het streven naar de beste kwaliteit van het bier maar ook de uitstraling maakt dat ze ook perfectionistisch zijn.

Brouwerij Eleven, Utrecht houdt het graag lokaal

Brouwerij Eleven werkt maar al te graag met lokale producten. ALs het even kan zoeken ze naar ingrediƫnten uit de regio van Utrecht. Daarnaast bieden ze ook lokale producten aan, neem bijvoorbeeld het huisbier van WT Urban Kitchen. Zij serveren dit huisbier, op enkele minuten afstand van de brouwerij van Eleven. Van dit samenwerkingen worden Loes en Kevin erg blij. Laten we hopen dat het proeflokaal er snel kan komen, zodat we snel bourgondisch kunnen genieten. Tot die tijd kun je de bieren van Brouwerij Eleven in hun eigen webshop bestellen.

Maak naast Brouwerij Eleven uit Utrecht kennis met nog meer brouwerijen door hier te klikken!

Doe sociaal met Brouwerij Eleven uit Utrecht en volg ze:

Facebook, Instagram & Untappd.

Brouwerij Info:

  • Plaats: Utrecht
  • Opgericht: 2018
  • Type Brouwerij: Productie Brouwerij
  • Proeflokaal: Nee
  • Website: www.brouwerijeleven.com
  • Webshop: Ja
  • Contact: info@brouwerijeleven.com
Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...