Brouwerij Duits en Lauret Everdingen
Brouwerijen

Brouwerij Duits en Lauret, Everdingen, Utrecht, NL

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 10-01-2021 Brouwerij Duits en Lauret Everdingen is gevestigd in een fort wat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze Nieuwe Holandse Waterlinie staat dit op de nominatie om op de UNESCO Werelderfgoedlijst te komen als uitbreiding van de Stelling van Amsterdam.

Het ontstaan van Brouwerij Duits en Lauret uit Everdingen

Daniëlle Duits en Marco Lauret richten in 2009 brouwerij Duits en Lauret op. Naar jaren lang brouwen en experimenteren vestigen ze zich in Fort Everdingen in de provincie Utrecht. Deze prachtige locatie werd daarvoor lang gebruikt door het Ministerie van Defensie. De EOD van de Koninklijke Landmacht heeft tot 2014 gebruik gemaakt van het fort.

Daniëlle en Marco brouwen met brouwerij Duits en Lauret Everdingen vooral geniet-bieren, waarvan de bedoeling is dat er lekker voor gaat zitten. Je gaat zitten om bijzondere smaaksensaties te ervaren. Ook zijn de bieren uitermate geschikt voor gave bier-spijs-combinaties te creëren.

Dagje uit

Naast dat natuurlijk Fort Everdingen bekend staat omdat brouwerij Duits en Lauret zich er vestigt, kun je er ook op de camping staan. In de omgeving kun je prachtig wandelen. Wanneer de wandeling er op zit, kun je genieten van alle heerlijke bieren van brouwerij Duits en Lauret in het proeflokaal wat ook in het fort huisvest.

Hoe kan ik de bieren proeven?

De bieren van Duits en Lauret zijn te vinden in verschillende bierwinkels en horecazeken door heel het land. Ook is er een winkel op Fort Everdingen die de hele week geopend is. Hier kun je alle op dat moment beschikbare bieren uiteraard kopen om thuis van te genieten.

Doe sociaal met brouwerij Duits en Lauret en volg ze:

Facebook, Instagram en Untappd!

Brouwerij Info:

  • Plaats: Everdingen
  • Opgericht: 2009
  • Type Brouwerij: Productie Brouwerij
  • Website: www.duitslauret.com
  • Webshop: Nee
  • Proeflokaal: Ja – Noodweg 2, 4121 KK, Everdingen
  • Contact: info@duitslauret.com

Ontdek nu snel meer brouwerijen door hier te klikken!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...