Zwarte Bron Tripel
Bier Reviews

Brouwerij De Zwarte Bron – Zwarte Bron Tripel: Review

Zaterdag 27-01-2024 Geproefd & geschreven door… Tom van Baalen! Tom proefde voor jullie de Zwarte Bron Tripel van Brouwerij de Zwarte Bron. De Zwarte Bron is een nanobrouwerij uit Sint-Pauwels in België. Deze review is weer een review in de samenwerking tussen Biercheque, Speciaalbierwereld.nl en een aantal van de partners van Biercheque. Dit een bier opgestuurd door Belgian Craftbeers!

De Zwarte Bron Tripel

De Zwarte Bron Tripel is een bier in het core range assortiment van deze nanobrouwerij uit Sint-Pauwels. Brouwerij de Zwarte Bron is in 2020 de commerciële op gegaan en is gespecialiseerd in het brouwen van Barrel Aged-bieren. Ook hebben ze dus een de gangbare core range.

Deze tripel heeft een mooie stevige schuimkraag en is oranjegeel. In de smaak is de Zwarte Bron Tripel zoetig en kruidig. Ook komt er een een mooi fris zuurtje naar boven waardoor het bier prima doordrinkbaar wordt. Als foodpairing houd Tom het simpel, een bakje zoute chips erbij en het past er prima bij. Op Untappd geeft Tom deze tripel een 3.75!

Benieuwd naar nog meer reviews? Klik dan hier! Wilo je deze tripel nou meteen bestellen? klik dan hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...