Bravoure - Hunting Ducks
Bier Reviews

Brouwerij Bravoure – Hunting Ducks. : Review

Woensdag 14-09-2022 / Geproefd en geschreven door… Bor Nippelreus Deze keer proef ik de Bravoure – Hunting Ducks. Brouwerij Bravoure is een van mijn favoriete brouwerijen. Ik denk dat er in Nederland niemand zulke goede stouts en Barleywines brouwt als Ric, de brouwer van Bravoure.

Brouwerij Bravoure

De bieren van Bravoure scoren is altijd wel een flinke uitdaging. Ze komen alleen in de verkoop bij de brouwerij zelf en je mag er dan meestal maximaal 1 per persoon kopen. En daarvoor sta je gerust anderhalf uur in de rij. 

Laatst was het weer zover en stond de release van 3 bieren op de planning. Gelukkig was ik op tijd en heb ik 2 van de 3 bieren kunnen kopen. Een van de bieren was helaas al uitverkocht. 

Bravoure – Hunting Ducks.

Datzelfde weekend zat Hunting Ducks. (ja, met een puntje erachter) in mijn glas. Bravoure Hunting Ducks. is een DDH White DIPA, oftewel een Double Dry Hopped White Double IPA.

Het bier is erg vers en heeft dan ook nog wel wat hopburn. Het bier ziet er erg romig en dat komt ook terug in het mondgevoel. Ik proef (steen)fruit, wat hooi en een lichte bitter. Het is een hele fijne IPA en ik denk dat hij over een paar weken nog fijner is als de hopburn wat minder is.

ABV: 8,7%

Meer te weten komen over verschillende bieren? Klik snel hier!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...