Bronckhorster Brewing Company Barrels
Bier Nieuws

Bronckhorster Brewing Company Barrels!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 07-01-2021 Twee Bronckhorster Brewing Company Barrels komen volgende week op de markt. Wat zijn we hier blij mee! De Bronckhorster Brewing Company uit the Gelderse Rha staat al jaren bekend om de kwaliteit van hun toffe barrel aged bieren.

Deze keer komen ze met 2 nieuwe barrel aged bieren. Te beginnen met de No.27. Dit is de Midnightporter, die ze 8 maanden hebben laten rijpen op de bourbon vaten van Heaven Hill uit Bardstown, Kentucky, USA. Deze heerlijke volle stout, waar de geuren en smaken van het Heaven Hill-vat om in opgenomen zijn.

Tevens brengen ze volgende week ook No.28 op de markt. Dit bier is van een heel ander kaliber. Het is namelijk een blend van 3 verschillende bieren die op ook 3 verschillende vaten hebben gerijpt!!

De bieren die hieronder zijn geblend hebben een zeer complex bier wat verassend goed in balans is als resultaat.

  • De Bronckhorster Brewing Company Four (Quadruppel) die 8 maanden op Macallan (Aberlour, Banffshire, Schotland) vaten heeft gelegen.
  • Wederom de Midnightporter (RIS, Russian Imperial Stout) die 5 maanden heeft gerijpt op Caol Ila (Port Askay, Isle of Islay, Schotland) vaten.
  • De Rise & Shine (Irish Red Ale) die 9 maanden op Heaven Hill vaten uit de USA heeft gelegen.

Bronckhorster Brewing Company barrels zijn populair!

Omdat deze bieren vrij gelimiteerd beschikbaar zijn, zou ik volgende week de webshop van de Bronckhorster Brewing Company goed in de gaten houden. Je kan ook informeren naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over de Bronckhorster Brewing Company uit Rha in Gelderland? Klik dan hier.

Cheers alvast 😉

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...