Sunny Side Up
Bier Reviews

Brewskeborg – Sunny Side Up : Review

Dinsdag 12-09-2023 Geproefd & geschreven door… Tom van Baalen! Van mede recensent voor Speciaalbierwereld.nl Bor Nippelreus, heb ik een aantal blikken Brewseborg gekregen. De Sunny Side Up is het eerste bier van ik proef. Brewskeborg kende ik nog niet, het is een kleine brouwer uit Oldenzaal die ook pas in 2021 begonnen is met commercieel brouwen.

Brewskeborg – Sunny Side Up

De Sunny Side Up is een DDH NEIPA; een mooie oranje troebel bier met een mooie schuimkraag.
in de geur is hij in de richting van tropisch fruit. De eerste slok valt dan toch tegen; ik proef helemaal geen fruit…

Ik proef een zoet hoppig bier, maar geen fruit. Een subtiel en klein bittertje. Wanneer je een paar slokken verder bent en er aan gewend bent, is hij toch best lekker. Uiteindelijk toch wel een volle smaak. Dit is zo’n bier wat dus iedere slok eigenlijk iets lekkerder wordt.

Mijn oordeel: een 4 op Untappd.

Meer reviews lezen? Klik snel hier om de beoordelingen van andere leuke bieren te lezen!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...