Breek de tweede golf met Kompaan
Bier Nieuws

Breek de tweede golf met Kompaan!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 07-01-2021 Breek de tweede golf met Kompaan is het motto van Kompaan Dutch Craft Beer Company uit Den Haag. Sinds half oktober is de horeca helaas weer gesloten. Tijdens de enorm belangrijke feestdagen aan het einde van het jaar heeft de horeca helaas de deuren op slot moeten houden.

Kompaan Bier uit Den Haag is ondertussen al uitgegroeid tot een mooie gave brouwerij in Nederland. Kompaan is erg begaan met zijn afnemers, blijkt uit de onderstaande actie.

Voor vele horecazaken is dit toch wel een flinke strop… Kompaan Dutch Craft Beer Company heeft hiervoor een project op gezet. Speciaal voor de horeca! Aangezien ze al jaren trouwe bondgenoten zijn met veel horecazaken door heel het land, willen ze deze bedrijven steunen.

Daarom hebben ze 3000liter bier gebrouwen speciaal voor de horeca. Dit zit verpakt in dozen van 12 bieren. Het bier heet de Kompaan Golfbreker. Dit bier geeft Kompaan gratis weg. Dit betekent, wel omzet voor de horeca, maar geen kosten!

Breek de tweede golf met Kompaan

Wanneer het bier gebrouwen is, zal ook een deel beschikbaar zijn voor de Kompaan webshop. Zo steunt de consument de actie van de brouwerij aan de horeca, en komt de brouwerij ook uit de kosten, waardoor de cirkel weer rond is.

Alleen samen breken we deze tweede golf!! Elkaar helpen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Proost alvast!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...