Boegbeeld brouwt door
Bier Evenementen

Boegbeeld brouwt door!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 19-01-2021 Janneke Pieters van Brouwerij Boegbeeld brouwt door in Den Bosch. Afgelopen maandag begon Janneke aan een heuse brouwmarathon. Normaal gesproken wordt er 1 à 2 keer in de week gebrouwen in de super gezellige brouwerij in een antiekzaak aan de Uilenburg in Den Bosch.

Brouwmarathon van brouwerij Boegbeeld

Afgelopen maandag 18 januari 2021 is de marathon van brouwerij Boegbeeld begonnen. Elke dag brouwt Janneke er deze week een ander bier, om de vergistingstanks te vullen. Dit word gedaan met behulp van elke dag wat nieuwe gasten geheel coronaproof uiteraard! Ongeveer 3 keer per brouwdag gaat Janneke LIVE op Instagram zodat jij mee kunt kijken wat er gaande is die dag. Ook kun je dan al jouw brandende vragen stellen aan Janneke en haar gasten van die dag.

Loterij

Ook kun je deze week uiteraard wat winnen. Je kunt mee doen aan de grote loterij. Hoe? Door online op de website van brouwerij Boegbeeld minimaal 2 sixpacks bier te kopen. Wanneer je dit doet, krijg je automatisch een lootje voor de grote loterij. De hoofdprijs van deze loterij is een gave Kutbier.nl-fiets!

Brouwerij Boegbeeld Kutbier

Brouwerij Boegbeeld ken je misschien wel van het Kutbier wat Janneke brouwt. Dit is de afgelopen tijd razend populair geworden, dat ze dit niet meer in haar eigen gezellige brouwerij in Den Bosch kan brouwen. Dit brouwt Janneke uiteraard wel zelf op gehuurde grotere ketels ergens anders.

Boegbeeld brouwt door

Dus, houd de Instagram van Brouwerij Boegbeeld in de gaten, en kijk mee wanneer ze Live gaan! Wil je meer weten over brouwerij Boegbeeld uit Den Bosch of nieuwe Nederlandse brouwerijen leren kennen? Klik dan snel hier.

Proost!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...