Birds online pub quiz
Bier Evenementen

Bird’s Online Pubquiz

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 25-01-2021 Aanstaande vrijdag is het zo ver; de allereerste Bird’s Online Pubquiz! Het wordt een doldwaze gezellige avond vol vragen over vogels, bier, vogelgeluiden en nog veel meer.

Hoe doe ik mee?

Je kunt meedoen door een bierpakket naar keuze te bestellen in de webshop van de Bird Brewery uit Amsterdam. Wanneer je een willekeurig bierpakket besteld, krijg in je pakket helemaal beschreven hoe je mee kan doen aan de deze te gekke pubquiz. De quiz begint om 20.00uur.

Bird’s Online Pubquiz van Bird Brewery uit Amsterdam

Bird’s Online Pubquiz zal worden gehosted vanuit het House of Birds in het Diemerbos. Dit het proeflokaal van Bird Brewery wat afgelopen jaar in mei 2020 midden in de eerste lockdown geopend is na een succesvolle crowdfunding via crowdaboutnow.nl!

Maar terug naar de boodschap van dit bericht! Vrijdag 29 januari om 20.00uur zal de eerste Online Pubquiz plaatsvinden. Wil je hieraan meedoen? Bestel dan snel een willekeurig bierpakket op de website van de Bird Brewery. In jouw bierpakket krijg je instructies hoe je vrijdag mee kan doen aan de tofste vogelquiz voor bierliefhebbers! Of de leukste bierquiz voor vogelaars. Of gewoon omdat het je leuk vind om te quizen!

Toi toi toi!

Vind jij Bird Brewery uit Amsterdam tof en wil je nog meer brouwerijen leren kennen? Klik dan heel rap hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...