Bird Brewery Alba Trots
Bier Nieuws

Bird Brewery’s nieuwe trots: Alba Trots

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 05-03-2021 Bird Brewery in het Diemerbos in Amsterdam komt met een nieuw bier. De Alba Trots is een jeneverbes saison van 6.6%. Het is ondertussen al de 24ste special van deze toffe brouwerij opgezet door Ralph en Rik vogelaars van het eerste uur.

Alba Trots Jeneverbes Saison

Gisteren werd deze saison van 6.6% gelanceerd! Het is een fris bier gebrouwen met jeneverbes. Het kruidige karakter van de Alba Trots ontstaan door de gebruikte gist. Deze kruidigheid combineert perfect met de jeneverbes. Laat die lente maar komen, met de Bird Brewery Alba Trots ben je er helemaal klaar voor.

Groen Nest

Deze nieuwste special is gebrouwen voor “Werelddag van de Bossen” op 21 Maart aanstaande. Dit is een mooi moment om stil te staan bij het “Groene Nest”-project van Bird Brewery. Voor elke verkochte liter Bird-bier in de aangesloten horecazaken planten de mannen van Bird Brewery een boom. Ondertussen zijn er al ongeveer 70.000 bomen geplant in de afgelopen 2 jaar. Daar zijn de mannen natuurlijk Albatrots op… 😉

Wil jij als horecazaak ook een “Groen Nest” worden? Klik dan snel hier om je aan te melden bij de mannen van Bird Brewery.

Nog meer biernieuws lezen? Aarzel niet en ga hier verder.

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...