Big Belly Brewing 'Murica
Bier Nieuws

Big Belly Brewing ‘Murica

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 07-01-2021 Big Belly Brewing ‘Murica is het nieuwste bier van de mannen uit Breda! Het is een American IPA van 8.0% die mooi fruitig van smaak is. Op het etiket, nou ja een vrij herkenbaar persoon… Nadat het Capitool in Washington D.C. overrompeld werd door demonstranten liep deze man voor aan…

Big Belly Brewing ‘Murica

De Big Belly Brewing ‘Murica steek uiteraard de draak met wat zich de afgelopen jaren heeft afgespeeld in the USA met als grote uitbarsting de overrompelling van het Capitool in Washington D.C. Dit word ook bevestigd met de tekst op het etiket wat zo luidt:

‘Murica – Fuck… No! We’ve watched in amazement at everything that was happening in the U S of A over the last few months. Stupid people doing stupid things. Hate and stupidity being thrown around like it’s confetti. With the siege of Capitol Hill being the all time low. We believe that making fun of something is a great way to criticise, so here is a BIG FUCK NO to the hate!

Willem, Tom en Remco de mannen achter Big Belly Brewing hebben een duidelijk statement neergezet waar ze voor staan. Voor de rest staat Big Belly Brewing voor toffe bieren, die goed doordrinkbaar zijn. De voornamelijk de mooie fruitigheid en subtiele bitterheid maken de bieren allemansvrienden.

Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de ondertussen welbekende Liquid Desserts Serie. Waar ze hoge ogen mee gooien in de bierwereld. Hou van de week de webshop van Big Belly Brewing in the gaten, want ik gok dat deze ‘Murica snel uitverkocht zal zijn.

Keep up the good work, mannen!

Ik ben fan van jullie bieren, cheers.

Wil je meer te weten komen over Big Belly Brewing uit Breda? Klik dan snel hier.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...