Big Belly Brewing Cabrón
Bier Nieuws

Big Belly Brewing Cabrón!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 12-03-2021 Jazeker! De eerste jaarlijkse seasonal van Big Belly Brewing uit Breda in 2021 is afgevuld. Het is traditiegetrouw de Cabrón. El señor Cabrón is een mooie Double Dryhopped Spring New England IPA van 6.9%. Het gave aan deze batch Cabrón is, dat hij voor het eerst afgevuld is op blik. Super nice dat ook de mannen van Big Belly Brewing deze stap voor hun seasonals genomen hebben. Leer meer over de opmars van bier in blik door hier te klikken.

Cabrón DDH Spring NEIPA

Dit toffe en hip uitziende lentebier van Big Belly is double dryhopped! Hierdoor is het een mooi fris en fruitig lentebier geworden. Aroma’s van de Motueka en Azacca-hoppen geven de tropische twist aan de geur maar ook de smaak van deze “Baas”. Met zijn 6.9% alcohol is het een lekker gangbaar percentage om te drinken in het lentezonnetje.

Wie scoort de ladies, terwijl de jonge jongens likes proberen te scoren? Deze man. Mamacita’s zijn de ontoereikende hombres beu en kleineren ze alsof ze objecten zijn. Ze willen een man die gewaagde heldendaden heeft meegemaakt en meer verhalen heeft dan volgers. Ze willen … señor Cabrón.

Aldus Big Belly Brewing

Wil meer te weten komen over Big Belly Brewing uit Breda? Klik dan snel hier om het verhaal van Tom, Willem en Remco te lezen.

Ben je echt heel benieuwd naar de bieren van deze beedase brouwerij? Ga dan snel naar de webshop van Big Belly Brewing en bestel de Cabrón en andere bieren zoals de Bobby Love, Smooth louis f de Mo Phi.

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...