Biercheque
Bier Winkels

Biercheque – Hét cadeau voor de bierliefhebber!

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis 13-10-2022 Weer een jaar voorbij… Alweer die lief bedoelde speciaalbier-pakketten gekregen. De helft van de bieren vindt je niet meer interessant… Een Biercheque is het cadeau waar je eigenlijk gewoon op zit te wachten. Wat is die zogenoemde Biercheque dan?

De beste ideeën komen op het meest onverwachtte moment!

Tijdens een 4-daagse hike door de jungle van Colombia schoot het idee voor een cadeaukaart voor bier ineens bij Erwin in zijn hoofd. Biercheque spookte de rest van deze vakantie door zijn gedachten, dus besprak hij het idee met zijn zwager Henco bij thuiskomst onder het genot van een mooi bier uiteraard.

Henco was meteen enthousiast en vooral ook klaar met al die standaard bieren die ze van iedereen maar kregen. Omdat de drive om een eigen onderneming te starten al een tijdje kriebelden bij de 2 zwagers, sloegen ze meteen spijkers met koppen en richtten ze het bedrijf op.

Biercheque – Het ultieme cadeau voor de bierliefhebber

Wat is Biercheque dan eigenlijk? Het is een cadeaukaart voor bier waarmee je bij al bijna meer dan 100 inleverpunten door heel Nederland kan betalen. Deze inleverpunten bestaan voornamelijk uit brouwerijen, proeflokalen, webshops, horecazaken en winkels waar ze bieren verkopen.

Het bedrijf verbindt de online wereld met de offline wereld. Je kunt de cadeaukaart namelijk in fysieke winkels inleveren, maar ook online bij de meeste aangesloten inleverpunten. De aanschaf van deze cadeaukaart kan online op de website van Biercheque en bij verschillende andere verkooppunten zoals bijv. Primera & Cadeaubon.nl.

Creëer je eigen bierbeleving met deze cadeaukaart!

Waarom kies je nu voor de Biercheque als cadeau voor die ene beersnob? Waarschijnlijk heeft deze persoon veel meer verstand van bier dan dat jij hebt (denkt hij of zij waarschijnlijk). Waarom het jezelf moeilijk maken en zelf opzoek gaan voor diegene…

Met de Biercheque, kan de ontvanger lekker zelf uitzoeken welke bieren hij of zij aanschaft. De persoon in kwestie creëert hiermee een eigen bierbeleving door op zoek te gaan naar dat ene bier wat hij of zij nog niet gedronken en ingecheckt heeft op Untappd. Hierdoor weet je zeker dat diegene het bier zelf lekker vindt en hoogstwaarschijnlijk nog niet gedronken heeft.

Biercheque is niet alleen leuk voor particulieren

Naast dat dit natuurlijk een perfect verjaardagscadeau is, kan Biercheque uiteraard ook goed ingezet worden als relatiegeschenk, jubileumcadeau of zelfs als kerstpakket! Zakelijk kun je ook terecht bij Erwin en Henco voor een tof cadeau. Dus, zakelijke markt; ook voor jullie hebben de mannen van Biercheque een oplossing. Klik hier voor meer informatie en om contact op te nemen met ze.

Inleverpunten & verkooppunten

Zoals eerder gezegd gaat de teller van de inleverpunten ondertussen al bijna de honderd voorbij. Mooie voorbeelden van waar je met Biercheque kunt betalen zijn Brouwerij Frontaal in Breda, maar ook Uiltje Brewing Company uit Haarlem. Naast deze inleverpunten kun je de cadeaukaart tegenwoordig ook heel makkelijk aanschaffen. Uiteraard op de website van Biercheque zelf, maar ook bij verschillende online giftcard-shops! Check nu snel waar je deze cadeaukaart kan krijgen door hier te klikken!

Ik zou zeggen dat je dus altijd een mooi cadeau hebt voor de bierliefhebber. Wanneer diegene nu jarig is, geslaagd is of promotie gekregen heeft. Misschien ben je wel opzoek naar dat ene toffe cadeau voor in de schoen tijdens Sinterklaas of onder de boom met Kerst.

De Biercheque is eigenlijk altijd een goed idee!

Cheers.

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...