Beer Geeks beat ALS Livestream
Bier Evenementen

Release Party Beer Geeks beat ALS Livestream

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis, 27-03-2021 Vandaag is de dag dat de Beer Geeks beat ALS actie tot zijn einde komt. Vanaf vanmiddag 14.00uur zal de Beer Geeks beat ALS livestream te volgen zijn waarin het totale opgehaalde bedrag bekend gemaakt zal worden en nog veel meer leuke dingen gedaan worden.

Beer Geeks beat ALS Livestream

De Beer Geeks beat ALS livestream zal vanmiddag vanuit de brouwerij van VandeStreek Bier op de ontariodreef in Utrecht gestreamd worden. In deze stream worden natuurlijk alle 6 de bieren uit de sixpack geproefd die afgelopen maanden bij verschillende brouwerijen gebrouwen zijn. Naast het proeven en bespreken van de bieren, zal er ook een Beer & Pairing gegeven worden door niemand minder dan Arvid Bergstrøm! Er komt een gave artiest muziek ten gehore brengen! Ook schuiven er speciale gasten aan tafel aan en er zal een quiz gespeeld worden, waar leuke prijzen winnen te zijn.

Maar, er zal ook een veiling plaats vinden onder leiding van Rick Kempen. Dit is om het bedrag wat voor Stichting ALS Nederland opgehaald wordt nog even op te krikken. Die veiling is overigens al te zien, dus je kunt al kijken waar je vanmiddag op wil gaan bieden. Een aantal korte spelregels voor de veiling zijn: 1. Maak een account aan op de onderstaande website 2. Bieden verplicht je tot betalen 3. Als je overboden wordt krijg je hiervan een email 4. Als je een winnaar bent, maak dan meteen het bedrag over op de actiepagina.

Wil je nog meer lezen over deze actie? Klik dan snel hier!

Een aantal behulpzame links om een jezelf ultiem voor te bereiden op deze Beer Geeks beat ALS Livestream:

Wanneer de livestream begint zal hieronder ook de link naar de daadwerkelijk Beer Geeks beat ALS livestream te vinden zijn.

Livestream naar de Release Party

Maak er met z’n allen een mooie middag van, en geniet van de bieren en de gezelligheid!

Cheers

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...