Beer Geek Beat ALS collars
Bier Nieuws

Beer Geeks Beat ALS collabs!

Afgelopen week is het brouwen begonnen aan de eerste van de nieuwe Beer Geeks Beat ALS collabs. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ALS Nederland. Dit jaar wordt de collab voor het eerste in een ander jasje gestoken. Dit in verband met de COVID-19 situatie. Omdat er gewoonweg niet teveel mensen bij elkaar mogen zijn, wordt er dit jaar gekozen voor 6 collaboration brews.

ALS Sixpack

Voorgaande twee jaar, werd door heel veel verschillende brouwers samen 1 collab gebrouwen. Dit jaar zullen er 6 verschillende bieren gebrouwen worden bij 6 verschillende brouwerijen. Deze bieren zullen uiteindelijk op de markt gaan komen. De volledige omzet van dit bier zal gedoneerd worden aan de Stichting ALS Nederland.

Waar worden de collabs gebrouwen?

De zes verschillende bieren zullen gebrouwen worden door verschillende brouwerijen door heel het land. Kompaan Dutch Craft Beer Company heeft afgelopen vrijdag startschot gegeven in Den Haag. Hier werd samen met Brouwerij Duits & Lauret, Brouwerij Voorschoten, Kraftbier en Brouwerij Eeuwig Zonde een barleywine gebrouwen.

In de aankomende maanden zal er bij Brouwerij Frontaal, Moersleutel Craft Brewery, Baxbier, Walhalla Craft Beer en VandeStreek Bier ook een collab gebrouwen worden. Met de gebrouwen collabs zal een sixpack gevormd worden, die in de loop van dit jaar op de markt komt.

Volg de Beer Geeks Beat Als collabs!

Wil je dit hele gebeuren nou op de voet volgen? Volg dan snel de Beer Geeks Beat ALS-facebookpagina of ga naar beergeeksbeatals.nl! Wil je meteen doneren? Dan kan natuurlijk ook. Klik hier om meteen jouw donatie te doen 😉 . Inmiddels staat de teller op €35.835,-

Dit vind je misschien ook leuk...