Alcoholvrij Bierhuis
Bier Winkels

Bierwinkel: Alcoholvrij Bierhuis

Geschreven door: Dimitri Zafiriadis Sinds september 2021 is het Alcoholvrij Bierhuis van Robin Damen en Mohammad Moghtader online. Alcoholvrij Bierhuis is een toffe webshop die zich specialiseert in alcoholvrije bieren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is ook de drijfveer achter de webshop.

Robin, Mohammad en hun idee

Sinds jaar en dag zijn Robin en Mohammad groot liefhebbers van mooie bieren. De afgelopen jaren hebben zijn zich meer en meer verdiept in de explosief gegroeide en nog steeds groeiende alcoholvrije biermarkt. Zoals gezegd staat kwaliteit voorop en vinden ze dat die kwaliteit en ook de smaak van de bieren niet minder moet zijn dan van bieren met alcohol! De uitspraak kwaliteit boven kwantiteit zouden zij bijna zelf verzonnen kunnen hebben…

Alcoholvrij Bierhuis

Veel van de bieren die te bestellen zijn in de webshop, vind je vaak niet bij de “gewone” slijterij of in de supermarkt. Dit is waar Robin en Mohammad zich dus ook door willen onderscheiden. Het grootste doel is vooral om mooie bieren te verkopen! De klanten van het Alcoholvrij Bierhuis kunnen er op vertrouwen dat de bieren die besteld worden altijd aan goede standaarden zullen voldoen.

Een belangrijke gedachten die altijd speelt bij het samenstellen van het continu groeiende assortiment is dat deze bieren vooral een aanvulling zijn op het huidige enorme aanbod aan mooi speciaalbier van tegenwoordig. De mannen zijn daarom altijd op zoek naar expliciete parels

De keuze is reuze!

Met om en nabij 90 verschillende soorten alcoholvrije bieren zal er altijd iets te krijgen zijn voor wie dat dan ook maar wil. Omdat de vraag en ook het aanbod aan alcoholvrij bier nog altijd enorm groeit zal ook het assortiment voorlopig blijven groeien. Van pils tot IPA en van witbier tot stout. Alles is te vinden bij het Alcoholvrij Bierhuis.

Bierpakketten

Om het de klanten makkelijker te maken, hebben Robin en Mohammad mooie pakketten samengesteld. Dit om de keuze stress weg te nemen. Ook kun je uiteraard voor advies altijd contact opnemen. De boys staan open voor vragen zullen je altijd van eerlijk en vakkundig advies over de smaken, stijlen en alle info over de aangeboden bieren voorzien.

Ik zou zeggen, probeer eens wat moois alcoholvrij’s te pairen met dat mooie stuk picanha van de Green Egg! Ga snel naar het Alcoholvrij Bierhuis en bestel die gave bieren!

Biercheque

Dit vind je misschien ook leuk...